OnePlus 6:ta saa uusissa väreissä – Punaisen myynti alkoi Suomessa

OnePlus 6:ta saa uusissa väreissä – Punaisen myynti alkoi Suomessa
Heinäkuun alussa eitelty OnePlus 6 RED -puhelin on tullut nyt myyntiin Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoilla. Punaista OnePlus 6 -puhelinta on myynnissä vain rajoitettu erä.

Tummanpunaisessa OnePlus 6:ssa on 128 gigatavun edestä tallennustilaa ja kahdeksan gigatavua käyttömuistia. Hintaa puhelimella on 569 euroa eli saman verran kuin muun värisilläkin 128 gigatavun OnePlus 6:lla. Suomessa puhelimet ovat saatavilla OnePlussan verkkokaupassa, Elisalla ja Telialla.
OnePlus 6 julkistettiin toukokuun puolivälissä. Vaihtoehtoja on tallennuskapasiteetin osalta kolme kappaletta, 64, 128 ja 256 gigatavua. Punaisen lisäksi muita värivaihtoehtoja ovat mattamusta, mattavalkoinen ja peilimusta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. heinäkuuta, 2018 18:50
Tägit
OxygenOS Android OnePlus 6 OnePlus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud