Kuvapaljastus – Tältä näyttää seuraavan Nokia-älypuhelin

Kuvapaljastus – Tältä näyttää seuraavan Nokia-älypuhelin
Toukokuun lopulla HMD Global esitteli uuden Nokia 5.1 -älypuhelimen, mutta yhtiö kehittää ilmeisesti sille jo suurempaa sisarmallia. Ainakin siltä näyttää Tiger Mobiles -sivuston julkaisemien kuvien perusteella.

Nokia 5.1 Plus -nimiseen puhelimeen on ilmeisesti tulossa 5,7 tuuman näyttö, kun toukokuussa esitellyssä sisarmallissa on "vain" 5,5 tuuman näyttö. Koon lisäksi näytöt eroavat toisistaan muutoinkin, tulevaan Plus-versioon on nimittäin tulossa nykymuodin mukainen ruutu, joka kattaa etukameran kohtaa lukuun ottamatta koko etualan. Näytön alareunastakin toki löytyy ohut kehys Nokia-logoa varten.

Puhelimen takapuolelta löytyy kaksoiskamera ja sormenjälkilukija. Tekniikan osalta ei tiedetä paljoa muuta, mutta HMD Globalin voisi kuvitella kierrättävän mahdollisimman paljon komponenteja Nokia 5.1:stä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. heinäkuuta, 2018 18:06
Tägit
Android Nokia 5 Nokia 5.1
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy