Apple julkaisi ennakkoversion iOS 12:sta – Kaikkien kokeilijoiden saatavilla

Apple julkaisi ennakkoversion iOS 12:sta – Kaikkien kokeilijoiden saatavilla
Apple on julkaissut tulevana syksynä julkaistavasta iOS 12 -mobiilikäyttöjärjestelmästä ensimmäisen julkisen beta-version. Keskeneräistä ohjelmistoa pääsevät testaamaan vaikkei olisikaan ohjelmistokehittäjä, vaan pelkkä innokkuus riittää. Testausrinkiin voi hakeutua täällä.

Käyttöjärjestelmä esiteltiin yleisölle WWDC:ssä kesäkuun alussa. Ohjelmisto sisältää paljon suorituskykyä lisääviä parannuksia, esimerkiksi kamerasovelluksen luvataan käynnistyvän peräti 70 prosenttia nopeammin kuin aiemmin. Käyttöjärjestelmä julkaistaan iPhone 5s:lle sekä sitä uudemmille iPhoneille. Optimointien lisäksi Apple on lisännyt joukon uusia ominaisuuksia, joista osa on tosin saatavilla vain iPhone X:lle.

Uusiin ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi FaceTime-ryhmäpuhelut, paikallinen AR-moninpeli, uudet animoji-hahmot sekä tuki virtuaaliselle omakuvalle, memojille. Sirin kyvyykkyyksiä on parannettu ja puhelimeen on lisätty päivittäisten tehtävien automatisointiin suunniteltu Siri Shortcuts -toiminto.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 26. kesäkuuta, 2018 7:04
Tägit
Apple iPhone X Apple iPhone 8 Plus Apple iPhone 8 Apple iPhone 7 Apple iPhone 7s Apple iPhone 6 Apple iPhone 6S Plus Apple iPhone 6s Apple iPhone 5S iOS 12 Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Abcabc375

    Onnistuukos downgrade kivuttomasti mikäli haluaa takaisin iOS 11?

    26.6.2018 14:22 #1

© 2019 AfterDawn Oy