Konsolipelit tekevät tuloaan mobiiliin – The Elder Scrolls: Blades julkaistaan iPhonelle ja Androidille

Konsolipelit tekevät tuloaan mobiiliin – The Elder Scrolls: Blades julkaistaan iPhonelle ja Androidille
Roolipelaajien sydämistä paikan löytänyt The Elder Scrolls -pelisarjan jatko-osa julkaistaan paitsi tietokoneelle ja konsoleille, myös älypuhelimille. Itse asiassa tulevana syksynä markkinoille saapuva peli julkaistaan ensin älypuhelimille.

E3-messuilla peliä esittelleen Bethesdan mukaan The Elder Scrolls: Blades -peli tulee saataville sekä Androidille että iPhonelle. Peli alkaa kun päähahmo palaa kotiinsa, mutta huomaa paikan päällä sen olevan tuhoutunut. Tapahtuma johdattaa hänet matkalle ja samalla hän kohtaa vaarallisia paikkoja.

Mobiilipeliä on mahdollista pelata sekä vaaka- että pystytasossa, joten työmatkalaiset voivat pelata ja juoda kahvia samaan aikaan. Matkan varrella kohdattavien örkkien mätkimisen lisäksi pelissä on mahdollista kehittää omia taitoja sekä rakentaa omaa kylää.

Näillä näkymin The Elder Scrolls: Blades tulee noudattamaan freemium-liiketoimintamallia. Peli on siis ladattavissa ilmaiseksi, mutta tietyt komponentit pelin sisällä ovat maksullisia.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. kesäkuuta, 2018 17:38
Tägit
iOS 11 iOS 12 iOS mobiilipelit Android Apple iPhone 8 Apple iPhone 8 Plus Apple iPhone X Apple iPhone pc-pelit PC-pelaaminen Bethesda The Elders Scrolls: Blades
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy