Ostitko 17 000 dollarin Apple Watchin? Sait ikäviä uutisia

Ostitko 17 000 dollarin Apple Watchin? Sait ikäviä uutisia
Apple saattoi saada yhdeltä jos toiselta vanhan iPhonen tai iPadin omistajalta kiitosta eilen, kun yhtiö kertoi iOS 12:n tukevan kaikkia vuonna julkaistuja tai sitä uudempia iOS-laitteita. Ensimmäisen sukupolven Apple Watchin omistajille ei kuitenkaan tullut eilen hyviä uutisia.

IT-jätti nimittäin paljasti, että eilen esitelty watchOS 5 -käyttöjärjestelmä ei tule ensimmäisen sukupolven Apple Watch -älykellojen saataville. Edes 17 000 dollaria maksaneet Apple Watch Edition -kellot eivät tule saamaan enää ohjelmistopäivityksiä. Ilmeisesti kellojen suorituskyky ei riitä uusien ohjelmistojen ominaisuuksille.watchOS 5 julkaistaan Series 1-, 2- ja 3-älykelloille. Lisäksi kellon kanssa paritetun puhelimen tulee olla vähintään mallia iPhone 5s ja siinä tulee olla iOS 12 tai sitä uudempi ohjelmisto. Uutta watchOS 5:ssä on Activity Competition -aktiivisuuskilpailut, Walkie-Talkie-radio sekä WebKit-yhteensopivuus, minkä ansiosta kellolla voi silmäillä vekkosivujen sisältöä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 5. kesäkuuta, 2018 18:31
Tägit
Älykello watchOS watchOS 5 Apple Watch Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • WinLix

    Joopa edes rahalla ei voiteta nykyajan "hehkulampputeoriaa".

    7.6.2018 04:45 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud