Suomi mainittu! OnePlus-pomo mainitsi julkistuksessa menestyksen Suomessa

Suomi mainittu! OnePlus-pomo mainitsi julkistuksessa menestyksen Suomessa
OnePlus kokoontui tänään Lontoossa esittelemään uutta OnePlus 6 -huippulaitetta. Samalla yhtiö yllätti hieman uusilla langattomilla Bullets Wireless -kuulokkeilla. Tätä suurempi yllätys oli kenties kuitenkin, että puheessa mainittiin myös Suomi.

Yhtiön perustaja Carl Pei kertoi keynote-puheessaan loistavasta yhteistyöstä vuosien aikana. Tästä esimerkkinä hän mainitsi suomalaisoperaattori Elisan, jonka kanssa OnePlus on taivaltanut vuosien ajan.

Pei kertoi, että, kiitos loistavan yhteistyön, Suomen suurimman operaattorin ykköspaikka on tullut OnePlussalle peräti seitsemäntoista kuukauden ajan peräkkäin. Todennäköisesti putki ei ole myöskään katkeamassa, sillä OnePlus esitteli juuri uuden laitteen, joka saapuu myyntiin ensi viikolla.

Elisan lisäksi Suomessa tällä kertaa uutta OnePlus 6:tta myy myös Telia.

Enemmän tietoa OnePlus 6:stä löydät täältä ja uusista Bullets Wireless -kuulokkeista puolestaan täältä.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 16. toukokuuta, 2018 19:56
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • snaketus

    Onko se nyt mikään ihme, kun melkein puolet halvemmalla saa lähes saman kokemuksen (ja jossain mielessä jopa enemmän, kuten isompi RAM), kun kilpailijoilla, jos siis suostuu parista asiasta tinkimään. Itse ostin tuon OnePlus 5T:n Star Wars -mallin, enkä ole katunut siirtymistäni S7 edgestä siihen.

    23.5.2018 15:49 #1

© 2018 AfterDawn Oy