OnePlus julkisti uudet kuulokkeet: Tässä ovat Bullets Wireless -kuulokkeet

OnePlus julkisti uudet kuulokkeet: Tässä ovat Bullets Wireless -kuulokkeet
OnePlus on järjestänyt tänään julkistustilaisuuden, jossa siltä odotettiin OnePlus 6 -huippupuhelinta. Ennen puhelimen julkaisua kuitenkin OnePlus esitteli uudet kuulokkeet.

Langattomat Bullets Wireless -kuulokkeet ovat johdolla yhdistetyt kuulokkeet, jotka tukevat mm. puheluita, Google Assistantia sekä automaattista virran sulkemista liittämällä kuulokkeet toisiinsa magneetin avulla. Kuulokkeet saa päälle helposti irrottamalla ne toisistaan ja ne jatkavat soittoa siitä mihin jäit.

Kuulokkeet tarjoavat myös huippunopean latauksen, jonka ansiosta niiden lataus kestää vain 10 minuuttia ja soittoaikaa tulee 5 tuntia. Bullets Wireless -kuulokkeet ovat lisäksi vedenpitävät. Ne maksavat 69 euroa ja tulevat saataville ensi kuun 5. päivä.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 16. toukokuuta, 2018 19:12
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy