WhatsAppilta uusia ominaisuuksia ryhmäkeskusteluihin

WhatsAppilta uusia ominaisuuksia ryhmäkeskusteluihin
Facebookin omistama maailman suosituin viestipalvelu – ainakin toistaiseksi – WhatsApp on uudistanut ryhmien toimintaa sovelluksessaan.

Yhtiön mukaan ryhmät ovat olleet aina tärkeitä WhatsApp-kokemuksessa, ja nyt niihin tuodaan odotettuja uusia ominaisuuksia. Olipa siis kyseessä kaveriporukka, firman ryhmä tai perheen sisällä käytetty keskustelupalsta, niin uudet ryhmäominaisuudet tuovat monipuolisempia mahdollisuuksia ryhmäkeskusteluihin.

Tässä uudet ominaisuudet:

Kuvaus: Nyt ryhmille voi antaa kuvauksen, jossa kerrotaan lyhyesti esimerkiksi ryhmän tarkoituksesta tai mahdollisesti kyseisellä hetkellä tärkeästä tiedosta. Uudet käyttäjän näkevät kuvauksen keskustelun ylälaidasta.

Järjestestelmänvalvoja: Järjestelmänvalvojat eli adminit voivat ryhmän asetuksista säätää kuka pääsee muuttamaan ryhmän tietoja, ikonin ja kuvauksen. Lisäksi adminit voivat poistaa toisten käyttäjien admin-oikeuksia, mutta ryhmän luojia ei voi enää poistaa ryhmästä.

Maininnat: Jos olet ollut pitkään pois ryhmän viestittelystä, niin pääset nopeasti tarkastamaan sinua koskeneet viestit @-näppäimellä, joka löytyy oikeasta alanurkasta.

Henkilöhaku: Voit hakea ryhmän jäsenistä ryhmän infosivulta.

Nämä päivitykset ja muutamia muita korjauksia saapuu Androidille ja iPhonelle päivityksessä, jonka jakelu on alkanut tänään.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 15. toukokuuta, 2018 18:42
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy