AfterDawnin Android-sovellus päivittyi - tumma teema ja bugikorjauksia

AfterDawnin Android-sovellus päivittyi - tumma teema ja bugikorjauksia
AfterDawnin virallisesta Android-sovelluksesta on julkaistu uusi versio. v1.50 lisää sovellukseen tumman teeman eli ns. yötilan ja korjaa kaikki kasan pieniä bugeja sovelluksesta.

Yötila on ollut toivotuin uusi ominaisuus sovellukseemme jo sen alusta lähtien. Yötilan eli tumman teeman ideana on varjella niiden käyttäjien silmiä, jotka haluavat lukea uutisensa vielä juuri ennen nukkumaan menoa, pimeässä huoneessa. Näin vaalea sovellus ei "hohda" silmiin ja valaise koko huonetta.Muutama bugikin on sitten edellisen julkaisun löytynyt ja kaikki tiedossa olevat bugit onkin pyritty korjaamaan tähän versioon. Lähinnä bugilistalla on ollut pieniä kaatumisia tietyillä Android-laitteilla, tietyissä käyttötilanteissa.

Sovelluksen takaa löytyvät kaikki uutisemme vuodesta 1999 lähtien, täysin ilmaiseksi. AfterDawnin omien uutisten lisäksi sovelluksesta löytyvät myös Puhelinvertailun ja Hardware.fi:n uutiset.

Sovellus löytyy Googlen Play-kaupasta:

AfterDawn -sovellus Androidille


Sovelluksen saama käyttäjäarvosana on tätä kirjoittaessa ihan mukava 4,6/5. Sovellus ei vaadi lainkaan ylimääräisiä oikeuksia asennettaessa.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 8. toukokuuta, 2018 12:30
Tägit
AfterDawn Puhelinvertailu.com hardware.fi mobiilisovellukset
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud