Uudet Nokiat tulivat myyntiin Suomessa – Näin paljon ne maksavat

Uudet Nokiat tulivat myyntiin Suomessa – Näin paljon ne maksavat
HMD Global on aloittanut tänään Nokia 8 Siroccon, Nokia 7 plussan ja päivitetyn Nokia 6:n myynnin Suomessa. Kolmikko esiteltiin MWC-messuilla helmikuun lopulla. Jokaisen edellä mainitun puhelimen mukana toimitetaan Android Oreo -käyttöjärjestelmä, jota on HMD Globalille ominaiseen tyyliin kustomoitu mahdollisimman vähän.

Nokia 6 perustuu monilta osin viime vuonna markkinoille tulleeseen samaa nimeä kantavaan puhelinmalliin, mutta suorituskykyä on parannettu HMD Globalin sanojen mukaan 60 prosentilla (Snapdragon 630). Kameran osalta on siirrytty ZEISS-optiikkaan ja näytön suhdetta rungon etuosan pinta-alaan on kasvatettu.Viihteen kuluttamiseen HMD Global tarjoaa Nokia 7 plussaa, jonka keskiössä on kuuden tuuman ja 18:9-kuvasuhteen Full HD+ -näyttö. Puhelimen takapuolelta löytyy 12 megapikselin sekä toissijainen 13 megapikselin kamerakennot. Molemmissa on ZEISS-optiikka, mutta viimeksi mainitun kameran pidemmän polttovälin ansiosta optinen zoomaus on kaksinkertainen. Uutuuspuhelimessa on myös 16 megapikselin etukamera.

HIgh-end-puhelinta metsästäville HMD Global tarjoaa Nokia 8 Siroccoa, jossa on Nokia 7 plussan tavoin kaksoiskamera, mutta näyttö on kooltaan 5,5 tuumaa ja kuvasuhteeltaan 16:9. Tarkkuus on QHD-tasoa. Erikoisuutena on Samsungin high-endpuhelimista tuttu kaareva muotoilu.

Nokia 8 Siroccon suositeltu vähittäismyyntihinta on 749 euroa, Nokia 7 plussan 399 euroa ja Nokia 6:n 299 euroa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 19. huhtikuuta, 2018 17:34
Tägit
Android Nokia 8 Sirocco Nokia 8
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud