Xperia XZ2 Premium vie älypuhelinkuvauksen uudelle tasolle

Xperia XZ2 Premium vie älypuhelinkuvauksen uudelle tasolle
Helmikuun lopulla esitelty suorituskykyinen Xperia XZ2 on saanut rinnalleen astetta edistyksellisemmän Xperia XZ2 Premium -puhelimen. Sonyn lippulaivamalliston huippumallissa on muun muassa kehittyneempi näyttö, suurempi akku ja parempi kamera.

Sonyn uutta designkieltä noudattavan Xperia XZ2 Premiumin keskiössä on 5,8 tuuman HDR-näyttö, jonka resoluutio kohoaa 4K:hon asti. Järjestelmäpiirinä käytetään Snapdragon 845:tä ja käyttömuistia on peräti kuusi gigatavua. Uutta on myös kaksoiskamerajärjestelmä, joka rakentuu 19 megapikselin RGB-kennon ja 12 megapikselin monokromaattisen kennon ympärille. Järjestely on siis samankaltainen kuin Huawein puhelimissa. Etupuolelta löytyy 13 megapikselin kameraXZ2 Premiumin kameran ISO-arvoa voi säätää jopa lukemaan 51 200, minkä ei kuitenkaan pitäisi tuottaa hirveää pikselimössöä, koska Sonyn AUBE-kuvasignaaliprosessori osaa vähentää kohinaa yhdistelemällä molempien kennojen tuottamaa dataa. Monokromaattisella kennolla voi tulevaisuudessa ottaa myös autentisia mustavalkoisia kasvokuvia, mutta se tulee saataville ohjelmistopäivityksenä hieman myöhemmin. XZ2 Premium kykenee myös kuvaamaan 960 FPS:n hidastevideota Full HD -tarkkuudella (esim. Galaxy S9:ssä tarkkuus rajoittuu 720p:hen).

Akusta löytyy kapasiteettia 3450 milliampeerituntia.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 16. huhtikuuta, 2018 15:35
Tägit
Android Oreo Android Sony Xperia XZ2 Premium Sony Xperia XZ Premium Sony Xperia XZ2 Sony
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy