AfterDawnin oma Android-sovellus päivittyi, v1.10 ladattavissa

AfterDawnin oma Android-sovellus päivittyi, v1.10 ladattavissa
AfterDawnin oma Android-sovellus on päivittynyt versioon v1.10.

Uusin versio korjaa kourallisen bugeja, jotka löytyivät ensimmäisen julkisen version julkaisun jälkeen. Lähinnä kyseessä ovat kaatumisia aiheuttaneet erikoistilanteet, joihin on tehty pieniä paikkauksia. Aiemman version ns. vakausproentti oli reilut 99% ja pyrimme tietysti siihen, että sovellus ei kaatuilisi kellään, ikinä.Samalla myös hakua ja ns. aihealueiden listauksia on parannettu niin, että molemmat ovat nykyisin infinite-muotoisia - eli kun kelaat hakutuloslistan loppuun, latautuu listan loppuun lisää, vanhempaa sisältöä, joka vastaa hakuehtoja.

AfterDawn -sovellus Androdiille


Sovellus on saanut ihan kivan startin ja monet lukevatkin uutisemme puhelimellaan nykyisin juurikin sovelluksen kautta. Mutta koska mitään yksittäistä oikeaa tapaa lukea verkkosivujen uutisia tuskin on, emme yritä "pakottaa" sovellusta kellekään, vaan tarjoamme uutisemme monessa eri muodossa: täytenä RSS-syötteenä, mobiilisivuina, AMP-sivuina sekä perinteisenä työpöytäsivustona.

AfterDawnin sovelluksen kautta voit lukea kaikkia, vajaan 19 vuoden aikana julkaisemiamme uutisartikkeleita, ilmaiseksi. Sovelluksesta löytyvät myös Puhelinvertailun ja Hardware.fi:n uutiset - ja luonnollisesti mös englanninkielisen AfterDawnin uutiset.

Ja latauslinkkihän on Google Play -kaupan sivuilla:

AfterDawn -sovellus Androdiille


Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 11. huhtikuuta, 2018 8:26
Tägit
Android AfterDawn mobiilisovellukset
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud