Apple julkaisee iPhone 8:n uudessa värissä – Punainen värivaihtoehto ilmestyy tänään

Apple julkaisee iPhone 8:n uudessa värissä – Punainen värivaihtoehto ilmestyy tänään
iPhone 8:n värivalikoiman on tarkoitus laajentua myöhemmin tänään tai lähiaikoina, kertoo MacRumors. Virgin Mobilen vuotaneen muistion mukaan Apple aikoo nimittäin tuoda saataville (PRODUCT)RED -hyväntekeväisyyskampanjaversion iPhone 8:sta ja iPhone 8 Plussasta.

Verenpunaisella värillä kerätään rahaa African HIV- ja AIDS-ongelman hoitamiseen. Kampanjan perusti U2:n artisti Bono ja aktivisti Bobby Shriver. Apple on ollut hankkeen vahva tukija se on perinteisesti julkaissut tuotteistaan erillisiä (PRODUCT)RED -versioita, joiden tuotot ohjataan edellä mainittuun kohteeseen. Ensimmäiset (PRODUCT)RED -iPhonet tulivat saataville kuitenkin vasta viime vuonna.
Virgin Mobilen muistion mukaan punaiset iPhonet 8- ja iPhone 8 Plus -puhelimet tulevat markkinoille 9. huhtikuuta. Muistiossa ei puhuta mitään iPhone X:stä, joten Apple ilmeisesti haluaa pitää mallistonsa kalliimman tuotteen tuotot itsellään.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. huhtikuuta, 2018 11:47
Tägit
Apple Apple iPhone 8 Apple iPhone 8 Plus iOS 11 iOS 11.3
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud