Microsoft Edge on nyt ladattavissa iPadille ja Android-tableteille

Microsoft Edge on nyt ladattavissa iPadille ja Android-tableteille
Aiemmin tässä kuussa Microsoft kertoi alkavansa testata julkisesti tableteille räätälöityä versiota Microsoft Edge -selaimesta, joka ilmestyi iPhonelle ja Android-puhelimille jo viime syksynä.

iPadeille ja Android-tableteille kustomoitu versio Edgestä on nyt valmis ja se on laitettu jakoon Applen App Storeen sekä Google Play -sovelluskauppaan.Nykyaikaiselle selaimelle ominaiseen tyyliin Windowsilla aloitettua selausistuntoa voi halutessaan jatkaa iOS:llä tai Androidilla, kunhan mobiililaitteesta löytyy Edge-selain. Tämä lienee se suurin syy ladata Edge mobiiliin jos tykkäät käyttää Microsoftin selainta desktopilla.

Edgen iPad-versiota on kritisoitu jo nyt siitä puuttuvan split screen -tuen takia. iPadin omistaja ei voi siis selata verkkoa Edgellä ja tehdä samanaikaisesti jaetulla näytöllä toisella sovelluksella jotakin muuta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 27. maaliskuuta, 2018 8:30
Tägit
tabletit Apple iPad Air Apple iPad mini Apple iPad Air 3 Apple iPad mini 4 iPad Pro Apple iPad Pro Apple iPad Microsoft Edge Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud