Uusi suomalainen operaattori kovassa kasvussa – Valikoimissa halpa 4G-liittymä

Uusi suomalainen operaattori kovassa kasvussa – Valikoimissa halpa 4G-liittymä
Suomalaista teleoperaattorikentän pakkaa sekoittanut Moi Mobiili on kovassa kasvuvedossa, sillä sen liikevaihto kasvoi viime vuoden aikana kahdeksankertaiseksi – noin 4,9 miljoonaan euroon. Alan isoimpien joukkoon se saa toistaa vastaavan kasvupyrähdyksen vielä pari kertaa, sillä esimerkiksi Elisan liikevaihto viime vuonna oli 1 787 miljoonaa euroa.

Vuoden 2017 lopussa Moilla oli noin 56 000 liittymää, mikä on lähes nelinkertainen määrä vuoden 2016 tasoon verrattuna. Moi Mobiili on Telialta lähteneen joukkion perustama virtuaalioperaattori, joka toimii DNA:n matkapuhelinverkossa. Yhtiön valikoimiin kuuluu kuusi euroa maksava 4G-liittymä, joka on kilpailijoiden tuotteisiin verrattuna erittäin edullinen.Elisalla on huomattu Moin kova kasvu ja se onkin yrittänyt kalastella Moin asiakkaita sen leiriin erittäin houkuttelevilla tarjouksilla. Elisa on parhaimmillaan tarjonnut 4G-liittymää 2,90 euron kuukausihintaan.

Moi Mobiili Oy:n toimitusjohtaja Petri Lahtinen arvioi, että kuluvana vuonna yhtiön liikevaihto kasvaa kolmin- tai nelinkertaisesti.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 26. maaliskuuta, 2018 13:41
Tägit
Moi mobiilidata operaattori operaattorit
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 4 kommenttia
 • WinLix

  Erittäin hyvä ja nopea liittymä joka olisi vieläkin käytössä ellei Elisalta olisi tullut tuota "laitonta" tarjousta jolla mennään nyt pari vuotta!

  27.3.2018 15:48 #1

 • Jortde (vahvistamaton)

  Turha liittymä olemattomalla tiedonsiirtorajalla. Rajattomat valitessa muut toimijat edullisempia. Mikä logiikka käyttää tätä?

  28.3.2018 00:34 #2

 • etrade

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jortde: Turha liittymä olemattomalla tiedonsiirtorajalla. Rajattomat valitessa muut toimijat edullisempia. Mikä logiikka käyttää tätä? Wow, oletko Elisan liittymien myyjä?

  28.3.2018 04:19 #3

 • WinLix

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jortde: Turha liittymä olemattomalla tiedonsiirtorajalla. Rajattomat valitessa muut toimijat edullisempia. Mikä logiikka käyttää tätä? Aika hankala saada täyteen tuota 4 gt rajaa arkikäytössä jos kotona löytyy wlan yhteys. Mulla on ollut tuo Elisa nyt käytössä kohta 3 kk ja vaikka yritän käyttää dataa rajattomasti niin vain parikertaa on mennyt yli 4 gt rajan. Muutoin jää yleensä 3.5 gt paikkeille. Tosin katselen harvoin Youtube videoita muualla joten voi johtua siitäkin.

  29.3.2018 05:10 #4

© 2020 AfterDawn Oy