Suomalainen peliyhtiö teki iPhone X:stä työkalun – Mallintaa pelihahmojen ilmeitä

Suomalainen peliyhtiö teki iPhone X:stä työkalun – Mallintaa pelihahmojen ilmeitä
Applen viime syksynä esittelemä iPhone X sisältää tarkkuudestaan paljon kehuja keränneen TrueDepth-kamerajärjestelmän, jota Apple käyttää esimerkiksi Face ID -tunnistusjärjestelmän pohjana. Puhelimeen ei ole tarvinnut lisätä sormenjälkilukijaa, koska kolmiulotteisen kasvojentunnistuksen on nähty olevan paljon tarkempi.

Face ID:n lisäksi Apple on hyödyntänyt TrueDepth-kameraa hauskoissa animoji-hahmoissa: kyse on käytännössä kolmiulotteisista emoji-hahmoista, joiden päiden ja kasvojen liikkeitä voi ohjata vääntelemällä omia kasvoja.Suomalainen Next Games -peliyhtiö on keksinyt iPhone X:n TrueDepth-kameralle tuottavaakin käyttöä. Sen tarkkuus nimittäin soveltuu esimerkiksi mobiilipelien hahmojen kasvojen ja ilmeiden rekostruointiin. Unityyn yhdistetyn iPhone X:n avulla pelikehittäjä voi luoda mallin pelihahmon ilmeistä vääntelemällä omaa naamaansa TrueDepth-kameran edessä.

Next Gamesin luovajohtaja Mikael Achren esittelee The Walking Dead: Our World -pelin kehityksessä käytettävää järjestelmää The Vergen julkaisemalla videolla.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 22. maaliskuuta, 2018 13:41
Tägit
iPhone X Apple iPhone X The Walking Dead Our World The Walking Dead Next Games
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy