HTC haastaa isot puhelimet – Tältä näyttää U12+

HTC haastaa isot puhelimet – Tältä näyttää U12+
Maaliskuun alussa paljastettiin HTC:n kehitteillä olevan U12-lippulaivapuhelin tekniset tiedot ja nyt verkkoon on livahtanut kuvia puhelimen kookkaammasta Plus-versiosta.

Evan Blassin julkaisemien kuvien perusteella U12+ ja täten todennäköisesti myös U12 noudattaa hyvin konventionaalista nykyaikaista muotoilua. Mitään suurta kerrottavaa muotoilullisista ratkaisuista ei siis saa, mutta U12+:n takakuoren komponentit muodostavat äimistyneen naaman – liekö kyse tarkoituksellisista sijoitteluista. Puhelimessa on joka tapauksessa kaksoiskamera sekä massiivinen näyttö, joka on pakottanut siirtämään sormenjälkilukijan puhelimen takapuolelle.Puhelimen ytimessä on Qualcommin kehittämä Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri sekä kuusi gigatavua käyttömuistia. Myyntiin puhelin tulee toukokuun aikana.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 16. maaliskuuta, 2018 8:13
Tägit
Android Oreo Android HTC U12+ HTC U12 HTC
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy