Huaweilta erikoisen värisiä puhelimia – Liukuväri tulee puhelimiinkin

Huaweilta erikoisen värisiä puhelimia – Liukuväri tulee puhelimiinkin
Huawein P20-julkistukseen on enää pari viikkoa aikaa ja puhelimesta tiedetään jo hyvin paljon, mutta uuttakin tietoa on alkanut levitä verkossa. Twitterissä on nimittäin julkaistu lehdistökuvia P20:stä, joissa puhelin nähdään uudenlaisissa väreissä.

P20 on tulossa myyntiin yksivärisinä ja kiiltäväpintaisina (kuten Samsungin uudet Galaxy S -sarjan puhelimet), mutta niiden lisäksi valikoimiin on tulossa hieman erikoisempia värivaihtoehtoja. Huawei on nimittäin päättänyt kokeilla mielenkiintoisia liukuvärjättyjä pintoja: yhdessä väri vaihtuu violetistä vihreään ja toisessa väri liukuu kultaisesta punakultaisesta.

Liukuvärin käyttö on yleistynyt nopeasti käyttöliittymissä, verkkopalveluissa ja medioissa, joten on hyvin luonnollista että muotivirtausta on päätetty kokeilla puhelimissa. Lasi on myös tekemässä paluuta puhelimien takakuoren materiaaliksi, mikä mahdollistaa hieman erikoisemmat väritykset laitteissa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 13. maaliskuuta, 2018 10:42
Tägit
Android Oreo Android Huawei P20 Pro Huawei P20 Lite Huawei P20 Huawei
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy