WhatsApp-viestin poistaminen – Nyt sinulla on tunti aikaa tehdä se

WhatsApp-viestin poistaminen – Nyt sinulla on tunti aikaa tehdä se
WhatsApp on kaikessa hiljaisuudessa pidentänyt tekstiviestin poistoaikaa. WABetaInfon huomioiden mukaan pikaviestisovelluksen uusimmassa versiossa lähetetyn viestin voi poistaa yli tunnin lähetyksen jälkeen.

Aiemmin "katumusaika" WhatsAppissa on ollut seitsemän minuuttia, mutta nyt se on pidennetty yhteen tuntiin, kahdeksaan minuuttiin ja 16 sekuntiin. Näin täsmällisen ajan taustalla lienee jonkinlainen vitsi (edellä mainittu aika on esimerkiksi täsmälleen 212 sekuntia). Toiminto ei muutoin ole muuttunut, joten edelleen vastaanottaja saa tiedon siitä, että viestiketjusta on poistettu viesti.

Laajennettu poistoaika on käytössä ainakin WhatsAppin iOS-versiossa.

Ohjeet viestin poistamiseen löytyvät minioppaastamme.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 12. maaliskuuta, 2018 12:17
Tägit
WhatsApp
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy