Huawein tämän kevään yllätys paljastui – Tällainen on P20

Huawein tämän kevään yllätys paljastui – Tällainen on P20
Huawei lupaili taannoin esitellä uuden puhelimen tai useamman uuden puhelimen maaliskuun lopulla Pariisissa järjestettävässä lehdistötilaisuudessa. Ennakkoon osattiin arvata, että kiinalaisyhtiö aikoo esitellä yleisölle uuden P20-lippulaivapuhelimen.

Vuotojen perusteella näin on tosiaan käymässä ja nyt kaikki myös tietää miltä uutuus näyttää. P20:stä voi löytää muutamia samankaltaisuuksia Applen iPhone X:ään, näyttö esimerkiksi kattaa koko etupuolen – yläreunan etukameralovea lukuun ottamatta – ja takapuolelta löytyy isohko kameramoduuli. Kameran kokoa Huawein P20.ssä kasvatta olennaisesti se, että yhtiö on siirtynyt kaksoiskameroista jo kolmoiskameraan.

Kuten kuvasta näkyy, kolmoiskamerajärjestelmä koostuu kahdesta osasta: yhdestä tavanomaisesta kamerasta sekä yhdestä kaksoiskamerasta. Kolmatta kameraa käytetään ilmeisesti konenäkösovelluksiin / objektintunnistamiseen.

Maaliskuun 27. päivänä julkistetaan ilmeisesti myös P20:n kevyemmin varusteltu Lite-versio sekä kyvykkäämpi Pro-malli. Kuvat kolmesta puhelimesta vuoti Evan Blass.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 8. maaliskuuta, 2018 12:25
Tägit
Android Oreo Android Huawei P20 Lite Huawei P20 Pro Huawei P20 Huawei
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • karmakameli

  "Tällainen on P20", eli tältä se saattaa näyttää.

  9.3.2018 06:41 #1

 • MiikaVe

  Tämän kevään "yllätys".
  Lista yllättyneistä:

  9.3.2018 23:18 #2

© 2018 AfterDawn Oy