Uudet Nokia-puhelimet pääsivät Googlen suositeltujen listalle

Uudet Nokia-puhelimet pääsivät Googlen suositeltujen listalle
HMD Global esitteli MWC-mobiilimessuilla uusia Nokia-puhelimia. Tietysti monella tapahtumasta jäi mieleen lähinnä uusi versio legandaarisesta banaanipuhelimesta, mutta tapahtumassa esiteltiin myös kourallinen uusia älypuhelinmalleja.

Näistä kolme, eli kaikki paitsi Nokia 1, on nyt ansainnut Googlen Android Enterprise Recommended -lätkän. Kyseinen sertifikaatti annetaan puhelimille, jotka soveltuvat erityisen hyvin monipuoliseen yrityskäyttöön.
Laitteesta tulee löytyä tietyt tekniset ominaisuudet (vähintään 32 gigatavua tallennustilaa ja 2 gigatavua RAM-muistia) sekä Google oletussovellukset ja Androidin pitää olla "puhdas". Luonnollisesti myös turvallisuuden pitää olla priimaa ja se varmistetaan nopeilla Android-päivityksillä.

Android-päivitykset ovatkin Nokia-puhelinten yksi vahvuuksista ja laitteiden Android One -yhteensopivuus tarkoittaa, että päivitykset saapuvat aivan ensimmäisten joukossa – nopeammin kuin Android Enterprise Recommended -sertifikaatti vaatii.

Android Enterprise Recommended -listalle pääsivät siis Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus ja uusi Nokia 6. Aiemmin listalla oli jo Nokia 8 sekä pari kymmentä muiden valmistajien mallia, joihin lukeutuu mm. Huawei Mate 10, LG G6, Motorola Z2, Sony Xperia XZ1 sekä tietysti Googlen Pixel-puhelimet.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 6. maaliskuuta, 2018 20:07
Tägit
Android Enterprise Recommended Android Nokia 6 (2018) Nokia 7 Plus Nokia 8 Sirocco Nokia 8 HMD Global
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud