Jollalta yllättävä paljastus – Ei tähtää pelkästään älypuhelimiin

Jollalta yllättävä paljastus – Ei tähtää pelkästään älypuhelimiin
Jollan kaupalliset laitekehityshankkeet ovat hyvin pitkälti kuopattu, mutta Sailfish-käyttöjärjestelmän kehitys voi edelleen hyvin. Jopa niin hyvin, että Jolla on päättänyt lähteä räätälöimään ohjelmistoaan uudenlaisille laitteille.

Tarkemmin sanottuna Jolla on kehittänyt Sailfish 3 -käyttöjärjestelmästä peruspuhelimille sopivan version. Ohjelmisto on tarkoitettu nimen omaan 4G-matkapuhelinyhteyksiä tukeville peruspuhelimille, kuten vaikkapa HMD Globalin juuri esittelemälle uuden sukupolven banaanipuhelimelle tai Nokia 3310:n 4G-versiolle. Lisäksi yhtiö kertoi käyttöjärjestelmän tukevan Sonyn Xperia XA2 -älypuhelinta, Gemini PDA:ta ja venäläisiä INOI T8- ja T10-tabletteja.

Sailfish 3 on yhteensopiva peruspuhelimien, älypuhelimien, älykellojen ja tablettien kanssa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 26. helmikuuta, 2018 15:30
Tägit
Sailfish Nokia 3310 4G Nokia 3310 Jolla
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • jartar

    Kyllä se kehitys voi kaikkea muuta kuin hyvin jonka lisäksi focus on täysin hukassa. Käyttis ei kelpaa edes älykännyihin, mutta sen sijaan että keskityttäisiin siihen, niin laajennetaan aluetta ongelmien ja rahankulutuksen maksimoiseksi. Tuo älykännykkä taktiikka on jotain aivan käsittämätöntä. Beta tason käyttistä tarjottiin maksua vastaan Sonyn malliin joissa päivitykset on kunnossa ja käyttiksenä komeilee Android Oreo. Nyt samaa täysin epäonnistunutta taktiikkaa kokeillaan toisella Sonyn mallilla. En keksi miksi kukaan vaihtaisi vakaan ja uusimman androidin beta tason Sailfish käyttikseen...

    27.2.2018 17:45 #1

© 2019 AfterDawn Oy