Edullisin Nokia-älypuhelin – Nokia 1 maksaa vain 85 dollaria

Edullisin Nokia-älypuhelin – Nokia 1 maksaa vain 85 dollaria
HMD Global esitteli hetki sitten päivitetyn version legendaarisesta banaanipuhelimesta. 4G-yhteydellä varustetun peruspuhelimen rinnalle HMD Global aikoo tuoda yhtiön edullisimman älypuhelinmallin, Nokia 1:n. Hintaa Android Oreo Go -pohjaisella puhelimella ei ole kuin 85 dollaria.

Nokia 1 ei pröystäile teknisillä ominaisuuksilla, mutta tavallaisen ihmisen viestinnälliset tarpeet se kykenee joka tapauksessa tyydyttämään. Android Oreon kevennetty Go-versio pitää huolen, että käyttöjärjestelmä toimii mutkattomasti heikompitasoisella raudalla. Puhelin on personoinnin osalta erittäin monipuolinen myyntiin tulevien Xpress-on-vaihtokuorien ansiosta.Nokia 1 tulee saataville huhtikuusta alkaen. Värivaihtoehtoina ovat punainen ja sininen. Vaihtokuorien värivaihtoehdot ovat vaaleansininen, harmaa, keltainen ja pinkki.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 25. helmikuuta, 2018 17:57
Tägit
Nokia Nokia 1 Android Android One
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud