Galaxy S9 julkistetaan aivan pian – Seuraa tilaisuutta täältä

Galaxy S9 julkistetaan aivan pian – Seuraa tilaisuutta täältä
Tämän vuoden älypuhelinjulkistuksia ajatellen tänään on yksi suurimmista päivistä, Samsung nimittäin esittelee Galaxy S9- ja Galaxy S9 Plus -lippulaivapuhelimensa. Samalla yhtiö osoittaa millaisiin tuloksiin sen insinööriosaamisella parhaimmillaan päästään.

Samsung esittelee puhelimensa Barcelonassa, jossa alkaa huomenna puhelinalan yksi suurimmista vuotuisista messuista – MWC. Esittelemällä puhelimen vuorokautta aikaisemmin, Samsung varmistaa että sen puhelimet saavat eniten palstatilaa medioilta.Galaxy S9:n julkistustilaisuus alkaa kello 19.00 Suomen aikaa. Tilaisuutta voi seurata suorana verkkolähetyksenä täältä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 25. helmikuuta, 2018 16:29
Tägit
Mobile World Congress MWC 2018 Android Samsung Galaxy S9+ Samsung Galaxy S9 Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud