Mitä ihmettä?! Lumiat ovat takaisin myynnissä

Mitä ihmettä?! Lumiat ovat takaisin myynnissä
Microsoft teki viime vuonna melko selväksi, että Windows-puhelinten taivaltaminen on loppunut lopettamalla valtaosan puhelinmallien tuesta. Viime kesän IDC:n luvut Windows-puhelinten osuudesta kertoivat kaiken olennaisen.

Jos varmuutta ei vielä tästä tullut, niin Windows-pomo Joe Belfiore teki asian vielä selvemmäksi lokakuussa.Windows Latest on kuitenkin bongannut jotain varsin erikoista. Kyseessä nimittäin ovat Microsoftin verkkokaupassa myynnissä olevat Lumia-puhelimet.

Eikä tämä ole virhe, vaan Microsoft todellakin myy tällä hetkellä useita Lumia-malleja omassa verkkokaupassaan, ainakin Yhdysvalloissa. Myynnissä ovat ainakin Lumia 950 XL, Lumia 950, Lumia 650 ja Lumia 550, joiden hinnat ovat samassa järjestyksessä $499, $399, $199 ja $139.

Microsoftin mukaan laitteet ovat olleet takaisin myynnissä jo muutaman viikon ajan. Ne lisättiin pitkän tauon jälkeen takaisin helmikuun 4. päivä.

Microsoftin Suomen sivustolta laitteita ei kuitenkaan löydy. Menneen talven Lumia, jne.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 24. helmikuuta, 2018 19:20
Tägit
Microsoft Microsoft Lumia 950XL Microsoft Lumia 950 Microsoft Lumia 650 Microsoft Lumia 550 Windows 10
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud