Nokia haluaa eroon heikosti pärjäävästä älyterveysosastosta?

Nokia haluaa eroon heikosti pärjäävästä älyterveysosastosta?
Nokia kertoi tänään vähentävänsä potentiaalisesti satoja työntekijöitä Suomessa. Nokian yt-neuvottelut koskevat 425 henkilöä, mutta tämän lisäksi yhtiössä puuhastellaan myös muita strategisia muutoksia.

Tiedotteen mukaan Nokia etsii uusia suuntia digitaalisten terveyspalvelujen (Digital Health) osastolle. Nokian älyterveysbisnekseen kuuluu merkittävänä osana parin vuoden takaisessa yrityskaupassa noin 170 miljoonalla eurolls ostettu Withings.Ranskalainen Withings valmistaa muun muassa puettavaa teknologiaa sekä älyvaakoja. Nokialla ei ole tällä hetkellä vastausta millaisia uusia suuntia mahdollisesti älyterveyden osalta voidaan odottaa.

Nokia esitteli loppuvuodesta uuden Steel HR -älykellon, joka tarjoaa sykkeen mittausta ja muita älyominaisuuksia. Kyseessä on kenties osaston tärkein tuote sitten Withings-älyvaa'an.

Viime neljänneksen tuloksessa se kuitenkin kirjasi Digital Health -osastolle 141 miljoonan arvonalennuksen.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 15. helmikuuta, 2018 19:57
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud