Hinnat lähtivät nousuun? Galaxy S9:n voi olla odotettua kalliimpi

Hinnat lähtivät nousuun? Galaxy S9:n voi olla odotettua kalliimpi
Helmikuun 25. päivä on jännittävä päivä, sillä silloin Samsung julkistaa Galaxy S9- ja Galaxy S9+ -lippulaivapuhelimensa. Jännitys ei johdu siitä, että puhelimien yksityiskohdat olisivat pysytelleet suurelta yleisöltä salassa – päinvastoin, puhelimista tiedetään jo lähes kaikki. Jännitys liittynee eniten siihen, että kuinka moni ennakkoon paljastuneista tiedoista pitää lopulta paikkansa.

Lähinnä puhelimien hintatietoja ei ole onnistuttu vuotamaan, mutta muutaman päivän aikana blogimaailmassa on kiertänyt spekulaatioita Galaxy S9:n tulevista hinnoista. Mikäli spekulaatiot pitävät paikkansa, maaliskuun puolivälissä oletettavasti myyntiin tulevat puhelimet maksavat enemmän kuin edeltäjänsä viime vuonna.

Esimerkiksi TechRadarin lähteiden mukaan Galaxy S9 tulisi myyntiin Britanniassa 789 punnalla (889 euroa), mikä on 100 puntaa (112 euroa) enemmän kuin mitä Galaxy S8 maksoi julkistuksen jälkeen.

Korealaisen ETNewsin mukaan Galaxy S9:n hinta Samsungin kotimaassa olisi 925 000–1 000 0000 wonia eli 688–744 euroa. Suorat valuuttamuunnokset tuskin kertovat puhelimen todellista jälleenmyyntihintaa Euroopassa, vaan päälle tulee todennäköisesti erilaisia veroja. Galaxy S8:n maksoi Etelä-Koreassa 1,02 miljoonaa wonia, joten ETNewsin perusteella painetta hinnan nousulle ei olisi.

Galaxy S8 maksoi viime keväänä Suomessa 829 euroa (Galaxy S8+ maksoi 929 euroa).

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 7. helmikuuta, 2018 8:59
Tägit
Samsung Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9+ Android Android Oreo
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy