Galaxy S8 on saamassa pian Android Oreo -päivityksen – Testaus lopetettiin

Galaxy S8 on saamassa pian Android Oreo -päivityksen – Testaus lopetettiin
Samsung on vihdoin saamassa valmiiksi Galaxy S8:lle ja Galaxy S8+:lle tarkoitetun Android Oreo -päivityksen. Vahva signaali tähän suuntaan saatiin kun puhelinvalmistaja ilmoitti ohjelmiston vapaaehtoisille beta-testaajille testaushankkeen tulevan päätökseen tänään 26. tammikuuta.

Yhtiö ehätti tehdä vastaavat ilmoitukset jo pari kertaa aiemmin: ensin tammikuun 15. päivänä ja vielä uudemman kerran tammikuun 17. päivänä. Jotakin pientä ongelmaa kuitenkin ehti ilmetä ilmoitusten jälkeen, minkä takia beta-testausta haluttiin jatkaa vielä muutamalla päivällä. Uusin lopetusilmoitus on ilmeisesti lopullinen, joten uusia beta-versioita ei pitäisi enää tulla testattavaksi.Samsung kertoi beta-testaajille yrittävänsä saada valmiin vakaan version Android Oreosta valmiiksi mahdollisimman pian, joten Galaxy S8:n omistajat pääsevät päivittämään puhelimiaan uusimpaan käyttöjärjestelmään ehkä helmikuun aikana. Helmikuun 25. päivänä Samsungin on määrä esitellä Galaxy S9.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 26. tammikuuta, 2018 11:08
Tägit
Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S8 Samsung Android Oreo Android
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • matrix82

    Tämä päivitys piti tulla vuoden vaihteessa Nokian 5 malliin, mutta eipä ole näkynyt :(

    27.1.2018 16:16 #1

© 2019 AfterDawn Oy