OnePlus paljasti lisää tulevan huippupuhelimen julkaisuaikataulusta

Puhelinvertailu

OnePlus paljasti lisää tulevan huippupuhelimen julkaisuaikataulusta
OnePlussalta on odotettu tänä vuonna uutta älypuhelinta perinteistä julkaisusykliä aiemmin. Tyypillisesti OnePlus on esitellyt uuden huippupuhelimensa alkukesästä sekä pienen parannuksen kyseiseen laitteeseen myöhemmin vuodesta.

Huhuissa on epäilty, että OnePlus saattaisi tänä vuonna esitellä laitteensa muutamaa kuukautta aiemmin. Huhutietojen mukaan esimerkiksi maaliskuun julkaisu voi olla mahdollinen.

Nyt OnePlus-pomo Pete Lau on ampunut alas kyseiset huhut. Toimitusjohtaja Pete Lau on kertonut CES-messuilla, että yhtiö aikoo esitellä uuden huippupuhelimen vuoden toisen neljänneksen loppupuolella.

Tämä viittaa todennäköisesti juurikin samaan ajankohtaan, jolloin mm. OnePlus 3 ja OnePlus 5 esiteltiin eli kesäkuun puolenvälin tai lopun tienoille.

Laitteen nimi on mitä todennäköisimmin OnePlus 6, ellei yhtiö päätä jälleen hyppiä numeroiden yli, ja ominaisuuksista löytyy erittäin todennäköisesti ainakin Snapdragon 845 -huippupiiri sekä nk. reunukseton kosketusnäyttö. Huhujen mukaan laitteessa käytettäisiin myös näytön alle sijoitettua sormenjälkilukijaa, jollaisen Synaptics julkisti viime kuussa ja jota Vivo esitteli CES-messuilla omassa laitteessaan.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.