Kuvavuoto listaa Galaxy S9:n parhaat ominaisuudet

Kuvavuoto listaa Galaxy S9:n parhaat ominaisuudet
Samsung tulevan lippulaivan julkaisu lähenee päivä päivältä, mutta CES-messuilla laitetta ei nähdä. Uutta Galaxy odottaville aika ei kuitenkaan tule kovin pitkäksi, sillä korealaisjätti vahvisti hiljattain, että julkistus tapahtuu MWC-messuilla, jotka alkavat ensi kuun lopulla.

Tämän lisäksi vuodot ja huhut ovat kertoneet kaikenlaista erityisesti laitteen ulkonäöstä, joten jo tässä vaiheessa tiedämme pitkälti mitä odottaa. Nyt uusi kuvavuoto esittelee väitetysti Galaxy S9:n myyntipakkausta, joka sisältää myös tietoja laitteesta.

Myyntipakkauksen takana kerrotaan laitteen olennaisimmat ominaisuudet (klikkaa kuvaa suuremmaksi), joihin lukeutuu mm. 5,8 tuuman ja QHD-resoluution sAMOLED-kosketusnäyttö, 12 megapikselin nk. Super Speed Dual Pixel -kamera kuvanvakautuksella, 8 megapikselin selfie-kamera, AKG:n kanssa yhteistyössä työstetyt stereokaiuttimet, iirislukija, IP68-sertifikaatin arvoinen veden- ja pölynkestävyys, langaton lataus sekä 64 gigatavua tallennustilaa ja 4 gigatavua RAM-muistia.

Kokonaisuudessaan pakkaus vaikuttaa ainakin näiden ominaisuuksien valossa kovasti edeltäjältään, joka ei ole sinänsä yllätys. Tärkein uudistus vaikuttaa tässä vaiheessa olevan kenties stereokaiuttimet, joita moni onkin varmasti toivonut.

Kenties Samsungilla on kuitenkin muutama muukin ässä hihassa, jota myyntipakkaus ei suoranaisesti paljasta.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 12. tammikuuta, 2018 16:30
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy