Pokemon Go ei toimi iPhone 5:llä enää helmikuun jälkeen

Pokemon Go ei toimi iPhone 5:llä enää helmikuun jälkeen
Huippusuosittua Pokemon Go -peliä kehittävä Niantic on ilmoittanut, ettei digitaalisten monstereiden nappaaminen ole mahdollista vanhemmilla iPhoneilla ja iPadeillä enää helmikuun jälkeen.

Pelikehittäjä aikoo nimittäin nostaa Pokemon Gon iOS-sovelluksen laitteistovaatimuksia ja jatkossa puhelimesta tai tabletista on löydyttävä vähintään iOS 11 -käyttöjärjestelmä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, ettei helmikuun 28. päivän jälkeen Pokemon Gota voi pelata iPhone 5:llä, iPhone 5c:llä, ensimmäisen sukupolven iPad minillä, iPad 2:lla sekä kolmannen ja neljännen sukupolven iPadeillä.

Helmikuun lopun jälkeen vanhoilla laitteilla pelanneet käyttäjät eivät pääse kirjautumaan edes omalle tililleen. Ainoa vaihtoehto on siis ostaa uudempi iOS- tai Android-laite. Joulukuussa Niantic julkaisi Pokemon Golle päivityksen, joka sisälsi yhteensopivuuden ARKitin kanssa. ARKit on Applen laajennetun todellisuuden ohjelmistoalusta, joka on käytettävissä iPhone 6s:llä ja sitä uudemmissa laitteissa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. tammikuuta, 2018 10:52
Tägit
mobiilisovellukset App Store iOS iOS 11 Apple Niantic Labs Pokemon Go
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy