Samsung julkisti uuden J-sarjalaisen, hintaa vain noin satanen

Samsung julkisti uuden J-sarjalaisen, hintaa vain noin satanen
Samsung on julkistanut uuden huippuedullisen J-sarjan Android-puhelimen. Kyseessä on Galaxy J2 Pro, joka ei tarjoa muuta juuri vakuuttavaa kuin hintalapun.

Tässä vaiheessa vain Aasiassa myyntiin saapunut laite on noin 120 euron hintainen ja sen ominaisuuksiin kuuluu muun muassa alle teräväpiirron qHD-näyttö, neliydinsuoritin, 16 gigatavun tallennustilan sekä puolitoista gigatavua RAM-muistia. Laite tukee kuitenkin kahta SIM-kortti, joka on toivottu ominaisuus erityisesti kehittyvillä markkinoilla.

Laitteessa pyörii Androidin 7.0 Nougat-versio ja kamerat ovat 8 megapikselinen takana ja 5 megapikselinen edessä. Tallennustilaa voi lisätä microSD-muistikortitpaikan avulla, akkua laitteessa on 2600 milliampeeritunnin verran ja lataukseen käytetään micro USB -liitäntää.

Erikoisesti Pro-lisänimellä varustetusta laitteessa nykyaikaisemmista ominaisuuksista ei ole tietoakaan, mutta tuskinpa niitä voi odottaakaan tässä hintakategoriassa nimestä riippumatta. Puhelin muistuttaa ulkoisesti Samsungin puhelinten ilmettä muutaman vuoden takaa varsin pyöristetyillä piirteillä. Nähtäväksi jää saapuuko laite Suomessa myyntiin, sillä ensimmäiseksi puhelimeksi se olisi varmasti melkoisen hyvä vaihtoehto.
Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 9. tammikuuta, 2018 21:00
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 2 kommenttia
 • Näppishemmo

  Jos tulee myyntiin suomeen niin en ostaisi. Nokia tarjoaa 149 euroon paljon paremman luurin jossa on puhdas Android ja nopeat päivitykset. Samsung tuskin tarjoaa näitä tässä satasen mallissa..

  9.1.2018 23:15 #1

 • perhana

  Ja Oukitelilta löytyy 140 euron hintaan puhelimia joissa puhdas android (no ainakin lähes puhdas :D), 64gt tallennustilaa ja 4gt ram muistia, sormenjälkilukija, edessä ja takana 16mp:n kaksoiskamerat (joiden laatu nyt toki ei mitään mullistavaa tarjoa) sekä vielä kaiken kruununa 6000mah akku josta sitten ihan oikeasti riittää virtaa koko päiväksi.

  Eli täytyy kyllä ihmetellä näitä samsungin alle 200 euron rimpuloita jotka silti menevät kaupaksi, vissiin ostajat luulee että kun niissä lukee Galaxy niin ne on sitten kaikki jotain huippuluureja.

  10.1.2018 15:38 #2

© 2018 AfterDawn Oy