OnePlus 5 sai päivityksen Android Oreoon, jakelussa heti Suomessa

OnePlus 5 sai päivityksen Android Oreoon, jakelussa heti Suomessa
OnePlus kertoi aiemmin tällä viikolla, että se joutui perumaan OnePlus 5 -älypuhelimelle suunnatun Oxygen OS 5.0 -päivityksen bugien vuoksi. Tämä tarkoitti, että yhtiön Androidin uusimman Oreo-version tuominen viivästyi hieman, mutta onneksi yhtiö on kiireen vilkkaa työstänyt uutta päivitystä.

Nyt päivitys on saapunut myös virallisesti jakeluun, kun ensimmäiset OnePlus 5 -käyttäjät ovat vastaanottaneet päivityksen Suomessa. OnePlus toi uuden 5.0.1 päivityksen saataville ensimmäisten joukossa Suomessa, sillä päivitystä ei ole vielä kaikkien saatavilla.

Päivityksen muistiinpanoissa kerrotaan, että Oxygen OS 5.0.1 päivittää OnePlus 5:n Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmäversioon ja tuo mukanaan uudistuksia mm. kameran käyttöliittymään, kuvien laatuun, potrettimoodiin ja muutamiin muihin sovelluksiin. Lisäksi päivitys lisää Parallel Apps -ominaisuuden, jolla esim. some-sovelluksista voi käyttää kahta rinnakkaista versiota yhtäaikaa.

Luonnollisesti päivitys tuo myös uusia Androidin tietoturvapäivityksiä joulukuulta.

Päivityksellä on kokoa 45 megatavua ja sen voi ladata OnePlus 5:n valikon Ohjelmistopäivitys-osiosta.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 5. tammikuuta, 2018 20:25
Tägit
OnePlus 5 Nopeat
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 5 kommenttia
 • Leevi02

  Minulle tuli op5_o2_open 3 päivitys joka vei tilaa joku 35mb. Olenko ainut? Vai tuleeko minulle myöhemmin tämä virallinen päivitys?

  6.1.2018 02:24 #1

 • Leevi02

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Leevi02: Minulle tuli op5_o2_open 3 päivitys joka vei tilaa joku 35mb. Olenko ainut? Vai tuleeko minulle myöhemmin tämä virallinen päivitys? Vastatkaa nopeasti kiitos.

  6.1.2018 02:28 #2

 • Näppishemmo

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Leevi02: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Leevi02: Minulle tuli op5_o2_open 3 päivitys joka vei tilaa joku 35mb. Olenko ainut? Vai tuleeko minulle myöhemmin tämä virallinen päivitys? Vastatkaa nopeasti kiitos. Ei kukaan ole aamuyöstä täällä. Jos on aikaisemmin asentanut Android 8 päivityksen niin tämä on silloin pienempi koska ei sitä kahteen kertaan asenneta.

  6.1.2018 10:08 #3

 • Leevi02

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Näppishemmo: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Leevi02: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Leevi02: Minulle tuli op5_o2_open 3 päivitys joka vei tilaa joku 35mb. Olenko ainut? Vai tuleeko minulle myöhemmin tämä virallinen päivitys? Vastatkaa nopeasti kiitos. Ei kukaan ole aamuyöstä täällä. Jos on aikaisemmin asentanut Android 8 päivityksen niin tämä on silloin pienempi koska ei sitä kahteen kertaan asenneta. Ei tietenkään, mutta se on edelleen open beta eikä se kokonainen

  6.1.2018 11:04 #4

 • Näppishemmo

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Leevi02: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Näppishemmo: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Leevi02: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Leevi02: Minulle tuli op5_o2_open 3 päivitys joka vei tilaa joku 35mb. Olenko ainut? Vai tuleeko minulle myöhemmin tämä virallinen päivitys? Vastatkaa nopeasti kiitos. Ei kukaan ole aamuyöstä täällä. Jos on aikaisemmin asentanut Android 8 päivityksen niin tämä on silloin pienempi koska ei sitä kahteen kertaan asenneta. Ei tietenkään, mutta se on edelleen open beta eikä se kokonainen Ei näitä beta-versioita kannata asentaa ellei kapula ole vain testikäytössä. Ei koskaan tiedä miten pahoja vikoja niissä esiintyy. Ei näillä päivityksillä niin kiire ole että pitäisi betana saada ennen vakaata versiota.

  6.1.2018 18:28 #5

© 2018 AfterDawn Oy