Apple osti pikkufirman – Tekee samalla kiusaa Android-kehittäjille

Apple osti pikkufirman – Tekee samalla kiusaa Android-kehittäjille
Apple laajentaa Xcode-kehitystyökalupakkiaan integroimalla siihen kanadalaisen Buddybuild-palvelun, jonka avulla ohjelmistokehittäjät ovat voineet iteroida tehokkaasti koodiaan ja nopeuttaa näin ohjelmistokehitystä.

Buddybuild jatkaa toimintaansa vanhoille asiakkaille yritysoston jälkeenkin, mutta uusia asiakkaita se ei enää ota vastaan. Käytännössä Apple siis ajaa Buddybuildin hitaasti ja hallitusti alas – samalla tarjoten samaa palvelua osana Xcodea. Buddybuildin viime helmikuussa julkaisema Android-ohjelmistokehityspalvelu ajetaan kuitenkin alas maaliskuuhun mennessä.

Yrityskaupan ansiosta Xcode-kehittäjät voivat parantaa, testata ja julkaista koodia Git Hubissa tai muussa vastaavassa palvelussa aikaisempaa nopeammin ja kitkattomammin. Kehitystyön helpottamisen tavoitteena on tehdä Applen tuotteista aiempaa houkuttelevampia sovelluskehityksen näkökulmasta.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 4. tammikuuta, 2018 9:36
Tägit
iOS 11 iOS Xcode
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy