OnePlus on perunut OnePlus 5:n Oreo-päivityksen, uutta tulossa tilalle

OnePlus on perunut OnePlus 5:n Oreo-päivityksen, uutta tulossa tilalle
OnePlus on julkaissut omalla keskustelualueellaan viestin, jossa kerrotaan odotetun Oreo-päivityksen perumisesta. Yhtiön mukaan huippusuositun, viime kesänä esitellyn OnePlus 5:n Oreo-päivitys on jouduttu perumaan.

Kiinalaisvalmistaja on joutunut vetämään julkaisun takaisin, sillä päivityksen ohjelmistosta on löytynyt bugi. OnePlus ei kerro tarkemmin millaisesta bugista on kyse, mutta oletettavasti ongelma oli vakava, jotta ohjelmistoa ei voitu päästää maailmanlaajuiseen jakeluun.

OnePlus kuitenkin kertoo, että 5.0-version sijaan julkaisuun tulee Oxygen OS:n 5.0.1-versio, jota se työstää parhaillaan pikavauhtia. Sen osittainen julkaisu tapahtuu yhtiön mukaan "pian". Valitettavasti tarkkaa aikataulua ei tässä vaiheessa anneta.

Oxygen OS v5.0, nyt v5.0.1, on OnePlussan ensimmäinen Androidin uusimman Oreo-version päälle rakennettu käyttöliittymä, joka tuo mukanaan uudistuksia muun muassa kameraan, launcheriin kuin järjestelmään itseensäkin.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 3. tammikuuta, 2018 19:13
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 6 kommenttia
 • Rachier

  Mielenkiintoista, Kyllä mulla vaan on OP5,sessa oreo ollut jo jouluaatosta lähtien. Enkä ainakaan vielä oo löytänyt bugeja.

  3.1.2018 20:09 #1

 • Näppishemmo

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Rachier: Mielenkiintoista, Kyllä mulla vaan on OP5,sessa oreo ollut jo jouluaatosta lähtien. Enkä ainakaan vielä oo löytänyt bugeja. Sama minulla. Toiminut kuin unelma.

  3.1.2018 22:31 #2

 • G0lden_Kebab

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Näppishemmo: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Rachier: Mielenkiintoista, Kyllä mulla vaan on OP5,sessa oreo ollut jo jouluaatosta lähtien. Enkä ainakaan vielä oo löytänyt bugeja. Sama minulla. Toiminut kuin unelma. Bugi voi olla ilmentyvä myöhemmässä vaiheessa.

  4.1.2018 14:31 #3

 • Anzmann

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Näppishemmo: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Rachier: Mielenkiintoista, Kyllä mulla vaan on OP5,sessa oreo ollut jo jouluaatosta lähtien. Enkä ainakaan vielä oo löytänyt bugeja. Sama minulla. Toiminut kuin unelma. Itselläni oli ongelmana se, että roottauksen (tai ylipäänsäkin lukitsemattoman bootloaderin) kanssa päivitys vaati koko järjestelmän nollaamisen. Luultavasti jutussa mainittu bugi liittyy juurikin tähän, koska ainakin kyseinen ongelma on aiheuttanut paljon keskustelua eri foorumeilla.

  4.1.2018 15:43 #4

 • Anzmann

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Näppishemmo: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Rachier: Mielenkiintoista, Kyllä mulla vaan on OP5,sessa oreo ollut jo jouluaatosta lähtien. Enkä ainakaan vielä oo löytänyt bugeja. Sama minulla. Toiminut kuin unelma. Itselläni oli ongelmana se, että roottauksen (tai ylipäänsäkin lukitsemattoman bootloaderin) kanssa päivitys vaati koko järjestelmän nollaamisen. Luultavasti jutussa mainittu bugi liittyy juurikin tähän, koska ainakin kyseinen ongelma on aiheuttanut paljon keskustelua eri foorumeilla.

  4.1.2018 15:46 #5

 • Näppishemmo

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Anzmann: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Näppishemmo: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Rachier: Mielenkiintoista, Kyllä mulla vaan on OP5,sessa oreo ollut jo jouluaatosta lähtien. Enkä ainakaan vielä oo löytänyt bugeja. Sama minulla. Toiminut kuin unelma. Itselläni oli ongelmana se, että roottauksen (tai ylipäänsäkin lukitsemattoman bootloaderin) kanssa päivitys vaati koko järjestelmän nollaamisen. Luultavasti jutussa mainittu bugi liittyy juurikin tähän, koska ainakin kyseinen ongelma on aiheuttanut paljon keskustelua eri foorumeilla. Hyvinkin mahdollista ja se selittäisi miksi ongelmaa ei ole esiintynyt itselläni koska en ole tätä rootannut.

  4.1.2018 22:10 #6

© 2018 AfterDawn Oy