OnePlus 5 sai beetana uutuuspuhelimen hypetetyn ominaisuuden

OnePlus 5 sai beetana uutuuspuhelimen hypetetyn ominaisuuden
OnePlus on julkaissut uuden beetaversion Oxygen OS -käyttöliittymästään sen viime kesänä julkaistulle OnePlus 5 -puhelimelle. Uuden avoimen testiversion mukana tuodaan yksi noin kuukausi sitten julkaistun OnePlus 5T:n uusista ominaisuuksista, kertoo Android Central.

Kyseessä on tietysti kovasti hypetetty kasvojentunnistus, joka päihittää nopeudessa Applen Face ID -tunnistuksen helposti. Supernopea tunnistus ei ole yhtä turvallinen kuin Applen käyttämä kolmiulotteinen tunnistus, mutta käytännöllisempi jokapäiväisessä käytössä.

OxygenOS Beta 3 on nyt saatavilla kaikille uskaliaille OnePlus 5 -käyttäjille, jotka haluavat ottaa osaa käyttöliittymän testaamiseen beetavaiheessa. Päivitys lisää myös muun muassa Androidin joulukuun tietoturvapäivitykset sekä pienempiä korjauksia ja optimointeja.

Luonnollisesti kauaa ei enää tarvitse odottaa myöskään lopullista, nk. vakaata, versiota käyttöliittymästä, jossa kasvojentunnistus saapuu, joten mikäli ei halua esiversiota asentaa, niin odotus tuskin on enää pitkä.Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 2. tammikuuta, 2018 19:59
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • G0lden_Kebab

  Mielummin otan paremman turvallisuuden kuin nopeuden, jos puhelin häviää/varastetaan voin olla hyvillä mielin ettei sitä kukaan avaa.

  2.1.2018 20:02 #1

 • Viltsu17

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab: Mielummin otan paremman turvallisuuden kuin nopeuden, jos puhelin häviää/varastetaan voin olla hyvillä mielin ettei sitä kukaan avaa. Niinno sitä puhelintahan ei voi etälukita ;)

  2.1.2018 22:23 #2

 • G0lden_Kebab

  Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Viltsu17: Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab: Mielummin otan paremman turvallisuuden kuin nopeuden, jos puhelin häviää/varastetaan voin olla hyvillä mielin ettei sitä kukaan avaa. Niinno sitä puhelintahan ei voi etälukita ;) Tottakai sen voi, sellainen ominaisuus on nykyään joka valmistajalla.

  Etälukitus/tyhjennys on hyödytön ominaisuus jollei puhelimeen pysty muodostamaan nettiyhteyttä ennenkuin varas ehtii ottaa simin pois.

  3.1.2018 15:59 #3

© 2018 AfterDawn Oy