Pokemon Go muuttui realistisempi – Aktivoi uusi AR+-tila

Pokemon Go muuttui realistisempi – Aktivoi uusi AR+-tila
Huippusuosittuun Pokémon Go -pelin iOS-sovellukselle on julkaistu ohjelmistopäivitys, joka tuo mukanaan iPhone 6s:lle ja sitä uudemmille malleille edistyneemmän AR+-tilan. Pelimoodin aktivointi vaatii iOS 11 -käyttöjärjestelmän, sillä AR+:n toteutus perustuu ARKit-rajapintoihin.

AR+:n tilan ansiosta Niantic on tehnyt Pokémon Gon laajennettua todellisuutta hyödyntävistä ominaisuuksista aikaisempaa realistisempia. Esimerkiksi pokémonia napattaessa monsteri pysyy paikallaan samassa paikassa aikaisempaa tarkemmin ja mittasuhteet ovat realistisempia. Aiemmin peli yritti sijoittaa digimöröt vain karkeasti todelliseen ympäristöön.

Realistisuuden lisäämisen lisäksi AR+ mahdollistaa pokemonien nappaamisen yllättämällä ne takaapäin. Näin tehdessään pelaaja palkitaan pienellä bonuksella. Mikäli pelaaja ei ole tarpeeksi tarkka, voivat pokemonit myös paeta jos ne aistivat sinun lähestymisesi.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 21. joulukuuta, 2017 11:13
Tägit
mobiilisovellukset Apple iPhone 7 Apple iPhone 7s Apple iPhone 7 Plus Apple iPhone 6s Apple iPhone 6S Plus Apple iPhone X Apple iPhone 8 Plus Apple iPhone 8 Apple ARKit Pokemon Go Pokemon
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy