Nokia 5 sai Android Oreo -beetan, pian tarjolla myös Nokia 6:lle

Nokia 5 sai Android Oreo -beetan, pian tarjolla myös Nokia 6:lle
Android-laitteiden fragmentaatio on edelleen eittämättä yksi Googlen alustan suurimmista ongelmista, mutta Nokia-puhelimia valmistava HMD Global sentään pyrkii minimoimaan ongelmaa. Yhtiö tuo käyttöjärjestelmäpäivitykset omille älypuhelimilleen huipputahtia, ja nyt vuorossa ovat jo Nokia 5 ja pian myös Nokia 6 -mallit.

Yhtiön tuotepäällikkö Juho Sarvikas on eilen kertonut Twitterissä, että Androidin uusinta Oreo-versiota saa Nokia 5 -älypuhelimelle jo beetaversiona. Niinpä uskaliaimmat voivat rekisteröityä Beta Labs -sivustolla ja saada uuden esiversion, mutta samalla se tarkoittaa, että odotus ei todennäköisesti ole pitkä vakaalle versiollekaan.

Mikä vielä mukavampaa, niin Sarvikas lupaa samaan syssyyn päivitystä pian myös Nokia 6 -mallille, joka on operaattoreiden myyntilistojen mukaan hieman suositumpi malli.

HMD Global on luvannut Oreo-päivityksen kaikkiin Nokia-älypuhelimiinsa, ja tavoitteena on saada päivitykset julkaistua vielä tämän vuoden puolella. Kiirettä tosin pitää.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 13. joulukuuta, 2017 18:45
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy