Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa

Nämä olivat vuoden 2017 ladatuimmat ohjelmat Suomen App Storessa
Kuluvan vuoden päättymistä kunnioittaakseen Apple on julkaissut listat tämän vuoden suosituimmista sovelluksista ja mobiilipeleistä. Suomen App Storessa suureen suosioon nousivat pikaviestisovellukset, Pokemon GO, Hill Climb Racing 2 ja Supercellin pelit.

Apple ei ole järjestellyt sovelluksia millään tapaan järjestykseen, joten ohjelmien välistä suosiota ei parane mennä näiden listojen perusteella arvioimaan. WhatsApp, Snapchat, Instagram, Messenger ja Facebook olivat kuitenkin suomalaisten suosiossa tänäkin vuonna. HSL Mobiililippu-, 112 Suomi- ja Nordea Codes -sovellukset nousivat myös 20 suosituimman ohjelman joukkoon, kuten tekivät myös MobilePay FI, Netflix, Yle Areena ja YouTube.

Mobiilipelien saralla listalle pääsivät edellä mainittujen pelien lisäksi Super Mario Run, Dancing Line, Trivia Crack ja Leffapeli. Ehkä hieman yllättäen Supercellin vanha Hay Day -pelikin veti edelleen latauksia – kenties pelin äärelle palattiin sen viisivuotissynttäreiden kunniaksi.

Vuoden 2017 ladatuimmat sovellukset Suomen App Storessa

Vuoden 2017 ladatuimmat pelit Suomen App Storessa

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 8. joulukuuta, 2017 15:22
Tägit
iOS 11 iOS App Store Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy