Emojit muuttuvat ensi vuonna – Mahdollisuus suunnan valinnalle tulossa?

Emojit muuttuvat ensi vuonna – Mahdollisuus suunnan valinnalle tulossa?
Emojit elävät omaa elämäänsä ja uudistuvat jatkuvasti. Sama kaava tulee jatkumaan myös ensi vuonna Unicoden tuoreimman blogikirjoituksen perusteella. Ensi vuoden jälkimmäiselle puoliskolle ajoitetun emoji-päivityksen pitäisi sisältää ainakin 130 uutta emojia.

Uusia emojia voidaan lisätä listalle vielä lisää ja muitakin muutoksia voi vielä tulla, joten edellä linkitetty lista ei ole kiveen hakattu. Muutoksia listaan on jo tehty, esimerkiksi surumielistä kakkapökäle-emojia ei ole tulossa, vaikka se aiemmin oli kandidaattien listalla.

Lisäksi Unicode on päivittämässä emojeihin liittyvää TR-51-dokumentaatiota, jossa määritellään kuvakkeiden suunta. Jos ja kun muutos lisätään virallisesti dokumenttiin, voivat käyttäjät ensi vuodesta alkaen valita emojien piirtosuunnan samaan tapaan kuin he voivat valita emojin värityksen tai sukupuolen.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 7. joulukuuta, 2017 9:37
Tägit
mobiilisovellukset emoji
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy