OnePlus esittelee Star Wars -erikoisversion OnePlus 5T:stä

Matti Robinson

OnePlus esittelee Star Wars -erikoisversion OnePlus 5T:stä
OnePlus saapui markkinoille vain vajaat kaksi viikkoa sitten, mutta jo nyt laite on kerännyt palkintokaappiinsa muutaman saavutuksen. Yhtiön mukaan kyseessä on sen historian parhaiten myynyt puhelin ensimmäisten päivien aikana. Tätä vahvistaa myös hiljattain Elisan julkaisemat listat myydyimmistä puhelimista, jossa se otti heti kärkipaikan edeltäjänsä nenän edestä.

Kiinalaisyhtiö pyrkii kuitenkin jatkamaan tehokasta markkinointia edelleen ja uusimpana kikkana on rajoitettu erä Star Wars -brändättyjä puhelimia.

Somessa yhtiö on viime aikoina julkaissut kovasti erityisesti Dash-pikalatausta mainostavia videopätkiä. Kyseessä onkin markkinoiden nopein tai ainakin yksi nopeimmista lataustavoista, jota puoltaa myös puolueettomammat testit puhelinarvostelijoiden toimesta.

Vaikka Dash-latauksen markkinointi on varmasti tehokasta, sillä kyseessä on jopa käyttökokemusta merkittävästi parantava ominaisuus, niin joskus markkinoinnissa avuksi täytyy ottaa suositumpia brändejä.

GSMArenan mukaan rajoitetusti saataville tuleva Star Wars -versio OnePlus 5T:stä esiteltiin Intiassa järjestetyssä Comic Con -tapahtumassa. Laite luottaa pääasiassa Stormtrooper-väritykseen ja sisuskalut ovat todennäköisesti tuttua OnePlus 5T:tä. Aksenttiväreinä käytetään OnePlussalta tuttua punaista, joka soveltuu toki myös Star Wars -teemaan.



Julkaisu tapahtunee elokuvan yhteydessä myöhemmin tässä kuussa. Star Wars: The Last Jedi -elokuva saa ensi-iltansa kuluvan kuun 15. päivä.

Valitettavasti saatavuus tulee olemaan erityisen rajattua Suomessa tai muualla Euroopassa, sillä huhujen mukaan laitetta ei myydä virallisesti lännessä, tai edes muualla kuin Intiassa, lainkaan. Sormet ristiin, että huhut ovat väärässä ja laite saapuu myös Elisalle myyntiin.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.