YouTuben superkeveyt versio julki – Näin lataat sen

YouTuben superkeveyt versio julki – Näin lataat sen
Suomessa saadaan nauttia harvinaislaatuisen hyvistä mobiillidatayhteyksistä, minkä takia suomalaiset kuluttavatkin mobiilidataa ennätyksellisen paljon. Muualla maailmassa datasiirto on kalliimpaa ja/tai sitä on rajoitettu erilaisin keinoin. Erityisesti kehitysmaissa on huonojen yhteyksien ja tiedonsiirron kalleuden takia tarvetta kevennetyille ohjelmistoversioille.

Näiden syiden takia Googlekin on kehittänyt YouTuben Android-sovelluksesta kevyempää Go-versiota, josta löytyy myös mahdollisuus ladata videoita puhelimen sisäiseen muistiin myöhempää katselua varten sekä kyky lähettää kopioita videoista kavereiden puhelimiin Bluetooth-yhteyden yli. Esimerkiksi musiikkivideoita voi olla mukava tallettaa puhelimeen.

Valitettavasti YouTube Go -sovellus on saatavilla ainoastaan kehitysmaissa. Suomalaiset voivat ladata kuitenkin ohjelman APK-paketin APKMirror-verkkopalvelusta ja asentaa sovelluksen puhelimeensa. Ennen asentamista puhelimen asetuksista pitää kuitenkin sallia tuntemattomat latauslähteet.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 28. marraskuuta, 2017 11:07
Tägit
YouTube YouTube Go
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Yksityisyys_kunniaan (vahvistamaton)

    Asensin ja yritin ottaa käyttöön. Alkoi kyseleen puhelinnumeroa, niin siinä kohtaa peruutin ja poistin.

    1.12.2017 14:03 #1

© 2018 AfterDawn Oy