iPhone X:n tuotanto pääsi kovaan vauhtiin – Puhelimen saatavuus alkanut parantua

iPhone X:n tuotanto pääsi kovaan vauhtiin – Puhelimen saatavuus alkanut parantua
Applen marraskuun alussa lanseeraaman iPhone X:n saatavuus on ollut alusta lähtien heikkoa, mutta viime aikoina toimitusajat ovat alkaneet yllättäen lyhentyä. Saatavuuden paranemisen taustalla ei KGI Securitiesin analyytikon Ming-Chi Kuon mukaan ole kiinnostuksen lopahtaminen.

Kuon mukaan iPhone X:n tuotantomääriä on alusta lähtien jarruttanut kaksi seikkaa, jotka on nyt onnistuttu ratkaisemaan. Ensinnäkin japanilainen komponenttivalmistaja Murata ei ole kyennyt toimittamaan tarvittavaa määrää LTE-antennien osia, mutta tilanne on alkanut helpottua Applen lisättyä Career-nimisen yhtiön vaihtoehtoiseksi komponenttilähteeksi.

Toinen pullonkaula tuotannossa on ollut TrueDepth-kameroissa, joita valmistavat Sharp ja LG Innotek ovat kuitenkin nyt onnistuneet ratkaisemaan siihen liittyvät ongelmat.

Tuotannon jarrujen kytkeydyttyä pois päältä, Foxconn kykenee nyt valmistamaan 450–550 000 iPhone X:ää per päivä. Aiemmin tuotannon taso mateli 50-150 000 kappaleessa. Valmistusmäärien kasvu petaa pohjaa tuloksellisesti hyvälle vuosineljännekselle. Apple on ohjeistanut loka-joulukuun olevan yhtiön historian paras.


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 27. marraskuuta, 2017 11:30
Tägit
Apple Apple iPhone Apple iPhone 8 Apple iPhone X Apple iPhone 8 Plus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy