Android Oreo saapui OnePlus 5:lle beetana

Android Oreo saapui OnePlus 5:lle beetana
Androidin uusin kasiversio on saapunut nyt kiinalaisvalmistaja OnePlussan kesällä julkaistulle huippupuhelimelle. OnePlus 5 saa muun muassa päivitetyllä ilmoitusjärjestelmällä varustetun Oreo-version, jos vain uskaltautuu asentamaan beetaversion.

Päivitys uudistaa niin OxygenOS-käyttöliittymää kuin sen alla toimivaa Android-järjestelmää. Androidin uuden version mukana tulee muun muassa Picture-in-Picture-toiminto, uudistuneet ilmoitukset, automaattitäyttö sekä älykäs tekstinvalinta, uudet sovelluskansiot ja yhtäaikaiset saman sovelluksen käynnistykset.

Beetaversio on saatavilla OnePlussan Open Beta Programin välityksellä kaikille, jotka haluavat esiversion käyttöönsä. OnePlus on kertonut, että OnePlus 5 on seuraava laite, jolle Oreo-päivitys saapuu, joten kauaa ei tarvitse odottaa myös lopullista, nk. vakaata versiotakaan.

Mikäli epäilet yhtään beetaversion asentamista, niin se tuskin kannattaa. Jos kuitenkaan bugit eivät haittaa, niin suuntaa OnePlus-foorumille lisää päivittämisestä.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 26. marraskuuta, 2017 18:14
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy