Android Oreo valmistumassa Galaxy S8:lle – Kolmas beta jakeluun

Android Oreo valmistumassa Galaxy S8:lle – Kolmas beta jakeluun
Galaxy S8:n Oreo-päivitys on hiljalleen valmistumassa, sillä Samsung on laittanut testaajille jakoon kolmannen beta-version eilen. Google sai Android Oreon valmiiksi aiemmin tänä syksynä ja viimeiset viikot laitevalmistajat ovat hikipäissään työstänyt siihen omia kustomointeja.

Tyypillisesti Samsung on aloittanut uuden Android-version jakelun lippulaivapuhelimille vuodenvaihteen aikoihin. Jää nähtäväksi saako Samsung kaiken valmiiksi ennen joulua vai joudutaanko Oreota odottamaan tammi-helmikuulle saakka.Kolmas beta-versio ei sisällä ominaisuustasolla paljoakaan uutta. Muutoshistorian mukaan uusia ominaisuuksia on tasan yksi: mahdollisuus piilottaa Apps running in background -ilmoituksen. Muutoin päivitys sisältää läjäpäin bugikorjauksia.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 24. marraskuuta, 2017 12:20
Tägit
Samsung Android Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8+ Android Oreo
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy