Käyttäytyykö iPhone X oudosti pakkasessa? Lataa tämä päivitys heti

Käyttäytyykö iPhone X oudosti pakkasessa? Lataa tämä päivitys heti
Ihmiset rynnivät marraskuun alussa ostamaan uuden iPhone X:n itselleen. Jotkut pohjoisilla alueilla elävät pettyivät kuitenkin hieman, sillä yli tuhat euroa maksanut puhelin ei toiminut odotetulla tavalla kun puhelinta yritti käyttää ulkona kylmällä säällä.

Käytännössä ongelma ilmeni siten, että puhelimen näyttö ei regoinut kosketuksiin sen jälkeen kun puhelimen omistaja siirtyi lämpimistä tiloista kylmään ulkoilmaan. Ongelman ydin ei kuitenkaan ollut varsinaisesti kylmä ulkoilma, sillä kosketusnäyttö palautui normaaliksi vähän ajan kuluttua. Ongelmia aiheutti nopea muutos ympäristön lämpötilassa.

Onneksi kyseessä ei ole laitteen rautaan liittyvä ongelma, vaan Apple on kyennyt korjaamaan bugin ohjelmistopäivityksellä. Korjauspäivitys on jo saatavilla ja iPhone X:n omistajat voivat ladata iOS 11.1.2:n Asetukset-sovelluksen kautta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 17. marraskuuta, 2017 9:58
Tägit
Apple iOS 11 iPhone X Apple iPhone X
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy