No nyt! Harry Potterista Pokemon Go -tyylinen peli, samalta firmalta

No nyt! Harry Potterista Pokemon Go -tyylinen peli, samalta firmalta
Niantic, firma joka on tahkonnut miljardeja ja saanut sadat miljoonat ihmiset kävelemään pitkin maita ja mantuja Pokemon Gon ansiosta, ilmoitti julkaisevansa Harry Potter-teemaisen, Pokemon Go-henkisen pelin.

Eli käytännössä Harry Potter ja hänen ystävänsä sujahtavat meidän keskuuteemme AR-eplin (augmented reality) muodossa. Harry Potter: Wizards Unite on Nianticin tulevan pelin nimi.

Kuten Pokemonissakin, peli sijoittuu todelliseen maailmaan, eli Harry Potter-fanitkin pistävät kiltisti lenkkarit jalkaan ja lataavat varavirtalähteensä ja poistuvat kotoa. Pelissä Harry Potter ja muut velhot opettelevat taikoja ja loitsuja sekä taistelevat legendaarisia vihollisia vastaan. Ja kuten Pokemon Gon viimeisimmässä muodossakin, pelaajien tulee aika ajoin liittoutua keskenään kaataakseen kaikkein voimakkaimmat viholliset.

Niantic ei ole vielä kertonut pelin julkaisuajankohtaa, vaan sanoi tiedottavansa julkaisusta sen lähestyessä.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 9. marraskuuta, 2017 0:37
Tägit
peli Niantic Labs Pokemon Go Harry Potter
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy