Kotimainen iPhonen uutissovellus päivittyi - supernopeat sivulataukset ja bugikorjauksia

Kotimainen iPhonen uutissovellus päivittyi - supernopeat sivulataukset ja bugikorjauksia
Avointa lähdekoodia oleva Highkara-uutislukija iPhonelle päivittyi juuri isosti. Uusi versio tuo mukanaan tuen AMP-sivuille sekä kasan bugikorjauksia.

AMP-sivut ovat Googlen edistämä projekti, joka pyrkii tuomaan nopeuden keskiöön mobiilisivujen kehityksessä. Sivut ovat erittäin riisuttuja ja rajoitettuja versioita tavanomaisista mobiilisivuista, mutta ne latautuvat nopeasti - todella nopeasti. Lisäksi sivut tallettuvat Googlen välimuistiin, jolloin pelko sivuston palvelimen hidastelusta on sekin poistettu yhtälöstä.

Mikäli asetuksissa on kytketty Highkara käyttämään mobiilisivuja, tarjoaa se AMP-sivun luettavaksi aina kun medialla sellainen on tarjolla. Kotimaan medioista mm. MikroBitti ja GameReactor tarjoavat jo AMP-sivuja.

Uusin versio Highkarasta (v0.11.2) on ladattavissa iTunesista, täältä:

Lataa Highkara iPhonelle


Highkara on Marko Wallinin luoma uutissovellus, joka käyttää HIGH.FI:n avointa ohjelmointirajapintaa, tarjoten samat uutiset kuin HIGH.FI:n verkkosivu tai vaikkapa virallinen Android-sovelluksemme. Highkara luonnollisesti toimii myös iPadissa sekä Applen kelloissa.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 5. marraskuuta, 2017 11:34
Tägit
Apple iPhone iOS mobiilisovellukset High.fi
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy