Tässä puhelimessa on rautaiset speksit – Razer laajenee älypuhelimiin

Tässä puhelimessa on rautaiset speksit – Razer laajenee älypuhelimiin
Pelitietokoneista ja niille suunnitelluista lisälaitteista parhaiten tunnettu Razer on laajentunut älypuhelinbisnekseen. Yhtiö osti aiemmin tänä vuonna pilvipohjaista Robin-älypuhelinta kehittäneet Nextbitin, mikä näkyy vahvasti myös uusimman puhelimen muotoilussa.

Mielikuvituksettomasti Razer Phoneksi nimetyn puhelimen muotoilu on hyvin terävälinjainen, aivan kuten Nextbitin Robinissa. Jos siis esimerkiksi Samsungin tai Applen puhelimien pyöreät linjat mielyttää silmää, niin Razer Phonen ulkonäkö ei välttämättä iske silmään. Sonyn puhelimiin hullaantuneet voivat tosin nähdä Razerin tuotoksessa potentiaalia.

Razer Phone kiinnostanee myös niitä, jotka ovat tottuneet ostamaan puhelimensa speksilistan perusteella. Razerin puhelimesta löytyy nimittäin 1440p-tasoinen ja 5,7 tuuman näyttö, jonka virkistystaajuus on poikkeuksellisen korkea, 120 Hz. Korkea virkistystaajuus takaa sen, että puhelimen näytöllä voidaan esittää ongelmitta nopealiikkeistäkin sisältöä.

Käyttömuistia on hurjat 8 gigatavua ja tallennusmuistia on 64 gigatavua. Prosessien suorittamisen hoitaa Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri. Raskaaseen käyttöön tarkoitetussa puhelimessa pitää olla myös kunnon akku, Razer Phonessa se tarkoittaa 4000 milliampeerituntia.

Uusimman muodin mukaisesti Razer on lisännyt puhelimeen 12 megapikselin kennoista koostuvan kaksoiskamerajärjestelmän. Toisen kennon edessä on f/1,8-tasoinen optiikka ja tele-optiikan aukkoluku on f/2,6.

Razer Phone maksaa Euroopassa 750 euroa. Puhelimen myynti alkaa 17. marraskuuta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 2. marraskuuta, 2017 13:22
Tägit
Android Razer Android Oreo Razer Phone
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy