Lataa päivitys iPhoneen – Mukana 70 uutta emojia!

Lataa päivitys iPhoneen – Mukana 70 uutta emojia!
Apple julkaisi eilen ensimmäisen ison ohjelmistopäivityksen syyskuussa jakeluun tulleelle iOS 11 -mobiilikäyttöjärjestelmälle. Päivitys on saatavilla iPhone 5s:lle ja uudemmille laitteille sekä viidennen sukupolven iPadille ja iPad mini 2:lle sekä näitä uudemmille laiteversioille.

Mitään suurta ja erityistä uutta iOS 11.1 ei sisällä, vaikka se onkin nimetty kohtalaisen merkittäväksi päivitykseksi. Se pitää kuitenkin sisällään 70 uutta emojia, joka jo yksistään saattaa riittää monille syyksi ladata tuorein ohjelmistoversio. Uusia emojeita ovat esimerkiksi hulluttelu naama, hyssyttely sekä joukko erilaisia myyttisiä hahmoja, kuten merenneito, keijukainen, vampyyri ja velho.

Vanhoja emojeita on samalla pistetty uusiksi. Esimerkiksi delfiini- ja valas-kuvat ovat nyt aiempaa realistisemman näköisiä.

Loput muutoksista on bugikorjauksia ja parannuksia suorituskykyyn. Apple on esimerkiksi korjannut kolmansien osapuolien GPS-lisävarusteiden toimintaan liittyneen ongelman. Kuvat-sovellukseen ja estettömyyteen on myös tehty parannuksia.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 1. marraskuuta, 2017 13:39
Tägit
Apple Apple iPhone 8 iOS 11 Apple iPhone 8 Plus
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2018 AfterDawn Oy